Ultratone Futura PRO

This is post
terapie, : Category

Sistemul revolutionar care foloseste BIOCURENTI (curenti identici curentilor din corpul omului), folosind 44 de tipuri de unde.

Prin BIOSTIMULARE, ULTRASUNETE si MICROCURENTI, acest aparat combate toate problemele siluetei: CELULITA, SLABIRE, TONIFIERE, RELAXARE, COSMETICA, SPORT SI ANTRENAMENT

Bio-Electrostimularea tinteste fiecare grupa de muschi, actionand asupra ţesutului în profunzime.
Îmbunătăţeste microcirculaţia, duce la eliminarea rapida a toxinelor.

Conceptul Futura Pro

Un sistem revolutionar si unic : Sistemul de Stimulare Bioptica
Sistem care foloseste BIOCURENTI – curenti identici curentilor din corpul uman, combina proprietatile energizante ale razelor optice, cu Biostimularea data de curentul electric, cu Microcurentii pentru reintinerire si cu transmisia Ultrasunetelor.

Peste 70 de programe complexe de slabit, tonifiere, detoxifiere, antiimbatranire, stimulare a circulatiei, intretinere, terapie, reflexologie si recuperare medicala cu peste 2 milioane de faze de programe intr-un singur sistem.

Forma rotativa a undei si semnalele ajuta la evacuarea fluidului in exces, comprima grasimea si tonifica musculatura pentru reducerea rapida a grasimii din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei, ducand la pierderea rapida in centimetri si kilograme cu rezultate remarcabile inca de la primul tratament. Ultratone Futura Pro include si biostimulare faciala performanta pentru lifting non-chirurgical, pentru ca are incorporat un Activator Facial cu peste 1000 de impulsuri bioptice. Rezultatele sunt spectaculoase.

Efecte

Comprima grasimea, tonifica musculatura, dreneaza si reduce rapid celulita, grasimea din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei.Reda fermitatea muşchilor, chiar şi a celor care nu răspund la exerciţii fizice sau care nu au fost lucraţi niciodată.Elimina rapid celulita superficiala şi profunda, prin stimularea elimanarii fluidelor limfatice.Micşoreaza stratul adipos în favoarea masei muscular.Activeaza si inbunatateste circulaţia sangvina.Intregul corp va fi oxigenat, detoxifiat şi regenerat.Pielea se va regenera. Va deveni elastică şi fermă, supla si hidratata, prin stimularea elastinei si colagenului.
Biostimularea nu implică stres sau oboseala.

Relaxeaza pe durata întregii proceduri. In timpul tratamentului se elibereaza endorfine naturale ce produc starea de bine.
In urma biostimulării, corpul devine mai ferm, tonic şi cu aspect plăcut, dar cel mai important beneficiu este creşterea energiei şi rezistenţei la oboseală.
Biostimularea este eficientă ca şi tratament de masaj, stimulând sistemul limfatic pentru eliminarea toxinelor ca ajutor în regimurile de slăbit.

Ce poate face Ultratone Futura Pro?

Sistemul poate combina tratamente pentru 6 zone ale corpului, individual sau simultan. Futura Pro va trimite programe separate in functie de zonele selectate.

TRATAMENTE CORPORALE
Efectul de scadere in centimetri este datorat eliminarii fluidelor in urma stimularii puternice a muschilor care, in unele cazuri, poate mentine zona contractata pana la 12 ore.

Multi clienti au concluzionat ca efectul de stimulare Ultratone este echivalentul unor exercitii in sala de gimnastica, dar fara senzatia de oboseala, indiferent daca e vorba despre barbati sau femei.