PROGRAMEAZA-TE ACUM!
image-3986

Therapy Slim a fost creat din respect pentru frumusețea naturală ce este potențată de progresele tehnologiei medicale, pentru a oferi chiar și celor mai exigenți clienți rezultatele dorite!

image-3987

La Therapy Slim, beneficiați întotdeauna de tratamente personalizate în funcție de problemele specifice, însoțite de supraveghere medicală pe tot parcursul tratamentelor.

image-3981

Centrul Therapy Slim dispune de profesioniști cu experiență acumulată și concentrată pe problemele de înfrumusețare, ce vă vor ajuta să alegeți tratamentele potrivite nevoilor dumneavoastră.

Therapy Slim este un centru medical de înfrumusețare și slăbire din Brăila ce oferă servicii de fotoepilare IPL, Ozonterapie, Injectari cu acid hyaluronic si toxina botulinica, tratamente faciale și corporale complete la standarde moderne.

Centrul medical Therapy Slim este un concept de înfrumusețare din Brăila ce se adresează persoanelor care vor o schimbare corporală în viața lor, apelând la procedee terapeutice avansate folosind unele dintre cele mai noi produse.